Mød en mulighed

Hvem kan du møde?

Her kan du få et overblik over de spændende virksomheder og uddannelsesinstitutioner, du kan møde til eventet. Vi har forsøgt at ryste posen og have en stor variation af typer af virksomheder og brancher, så du kan få et godt indblik i alle de muligheder, du reelt har med en erhvervsuddannelse.

Hils på ...

Her kan du møde to af de virksomheder, som du også kan snakke med på dagen. De fortæller lidt om, hvem de er, samt hvilke uddannelses- og karrieremuligheder, der findes hos dem. Vi håber, at det vil give dig et indblik i nogle af de mange forskellige veje, du kan gå med en erhvervsuddannelse og vise dig, at der er virkelig mange muligheder i vores lokalområde.

Glæd dig til at møde

et væld af spændende virksomheder fra lokalområdet.

Freja

Som elev hos FREJA får du ansvar, udfordrende arbejdsdage samt en spændende uddannelse og karriere i en dynamisk, udfordrende og professionel verden. Du får dygtige kollegaer og bliver en del af et internationalt miljø. FREJA tilbyder transport og logistikløsninger til kunder i ind- og udland.

Vi har elevstillinger inden for spedition, logistik, administration, finans og it.

INOX

Vi er en del af den italienske koncern Valbruna Group. Vores 53 medarbejdere i Ry har vidt forskellige jobfunktioner: Nogle af os køber stål fra internationale stålværker, mens andre rådgiver og sælger stål til vores danske og udenlandske kunder. Nogle af os lægger stål på hylderne i vores højteknologiske lager, mens andre plukker, pakker og læsser. Og så er der selvfølgelig nogle af os, som arbejder med ledelse, HR, kommunikation og økonomi.

Vi ansætter løbende elever, fordi vi vil være med til at uddanne fremtidens medarbejdere.

Skanderborg Forsyning 

Skanderborg Forsyning leverer drikkevand, renser spildevand og anlægger klimatilpasning i Skanderborg Kommune. Vi spiller derfor en central rolle for et velfungerende, moderne samfund, for et sundt vandmiljø i kommunen
og for den grønne omstilling.

Vi er en gruppe dygtige og engagerede medarbejdere, der oplever stor mening med vores arbejde, netop fordi det har en livsvigtig
funktion for samfundet og bidrager positivt til udviklingen miljø, klima og sundhed for både mennesker og natur.

Vores kerneopgaver kræver mange forskellige fagligheder, både tekniske, planlægningsmæssige og administrative.

Vi glæder os til at møde netop dig og fortælle om dine karrieremuligheder hos os og inden for vandforsyning i det hele taget.

Kamstrup A/S

Kamstrup er en verdensførende leverandør af intelligente måleløsninger til energi og vand. Med vores omfattende IT- og ingeniørafdeling er vi førende, når det kommer til at udnytte den nyeste teknologi til at skabe banebrydende måleløsninger og infrastruktur, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid inden for vand og energi.

Hos Kamstrup tænker ud over det sædvanlige og udforsker bæredygtige løsninger inden for energi- og vandsektoren. Vi tror på, at unge talenter har den kreative kraft til at drive forandring og finde innovative måder at bidrage til en mere bæredygtig verden på.

Så hvis du ønsker at lære fra eksperterne og være en del af et dedikeret team, der arbejder mod en grønnere fremtid, så er Kamstrup stedet for dig. Vi ser frem til at møde dig og diskutere de spændende karrieremuligheder, vi har at tilbyde.

Service & Co. A/S

Service & Co. er Danmarks eneste rigtige guideuddannelse med fag på diplomniveau og Jobgaranti. På 5 ugers uddannelse i Malta, Spanien eller Thailand får du 110% styr på guidejobbet mens du både udvikler dig selv og udfordres. Efter de 5 ugers uddannelse under sydens sol står du med en fyldt rygsæk med værktøj du kan bruge i din fremtid - i og udenfor rejsebranchen. Du står også med en adgangsbillet til et job hos nogle af de fedeste rejseselskaber hos skandinaviens bedste rejseselskaber. Vi samarbejder tæt med +60 rejseselskaber i branchen - mon ikke vi kan finde et perfekt match til dig og dine drømme.
Vi giver dig den guideskole du vil huske for altid. Personlig udvikling, fællesskab og oplevelser, som du på ingen måde vil være foruden.

Nok fra os, for hvem kan beskrive guideskole oplevelsen bedst? Vores elever!

"Ord kan ikke beskrive denne oplevelse
Jeg var af sted her i foråret på skolen i Salou og kan uden at tøve sige at det er det bedste valg jeg har truffet. Der er bare styr på det hele! At udfordre sine grænser og udvikle sig personligt er ikke noget de skriver for sjov det gør man virkelig. If you know, you know. Guideskolen er ikke bare noget man gør, det er en oplevelse for livet!"

Emil Christensen - Guideskolen i Salou april/maj 2022 - 5/5 ⭐ Trustpilot anmeldelse

 Skovby Møbelfabrik

Stolte håndværkstraditioner, æstetik, funktionalitet, naturlige materialer – klassiske og tidløse møbler, men samtidig moderne og innovative. Det er indbegrebet af dansk design! Men det er også filosofien bag Skovby.

I tre generationer har passionen for træ og det gode snedkerarbejde været drivkraften hos den 100 procent danskejede familievirksomhed i Østjylland. Skovby blev grundlagt i 1933 af møbelsnedker Thorvald Rasmussen. Han var en visionær mand, der allerede dengang skabte fundamentet for den virksomhed, vi ser i dag. Han var kompromisløs og faglig stolt, og producerede fra starten møbelhåndværk i bedste kvalitet.

I dag arbejder Skovby målrettet på at bevare traditionerne omkring dansk design og godt håndværk, og sikre faguddannet arbejdskraft i fremtiden ved altid at have unge snedkere og
møbelpolstrere under uddannelse.

team.blue

team.blue Denmark er en af Danmarks sjoveste arbejdspladser (hvis vi selv skal sige det) og største tech-virksomheder.
Vi sælger hostingløsninger til mere end 250.000 kunder og er en del af en større europæisk tech-organisation. 

Hos os bliver du en del af en unik virksomhed med stort fokus på medarbejderpleje, såsom madordning, fitnesslokale, bar m.v., og hvor du får rig mulighed for at lære dine kollegaer at kende igennem en masse sociale arrangementer.

Frisør Pia Roed

Frisør salon Pia Roed er for hele familien. Salonen har eksisteret i mere end 20 år, centralt beliggende i Skanderborg. Vi har stor erfaring i at klippe, trimme, farve, krølle og style hår. Vi tror på, at vores kunder bliver mest tilfredse, når de går ud af salonen som den bedste udgave af sig selv. Vi får mode og personlig stil til at gå op i en højere enhed.
Vi er en grøn frisør i såvel produkter som i farver. Vi tænker på miljøet, på kunderne og ikke mindst os selv.
Vi vil ikke arbejde med stoffer der er hormonforstyrende, kræft- eller alergifremkaldende, derfor er de fleste af vores produkter svanemærket og godkendt til grøn salon.

Vi vil gerne vise, at frisøruddannelsen kan være grøn og miljøbevist. At man ikke behøver at går på kompromis med kreativitet eller mulighed for at være en dygtigt frisør, samtidigt med at vi passer på miljøet, os selv og fremtiden.

Tag kontakt til Anja på kontor@erhvervskanderborg.dk

Pressalit 

Siden 1954 har vi designet, udviklet og produceret toiletsæder af højeste kvalitet på vores fabrik i Ry. I 1975 begyndte Pressalit også at specialisere sig i udvikling af fleksible badeværelsesløsninger og højdejustérbare køkkener for mennesker med nedsat funktionsevne. Dette har gjort os til en af verdens førende producenter af højkvalitets badeværelsesløsninger. Høj kvalitet, fuldendt skandinavisk design og gennemført funktionalitet kendetegner vores brede udvalg af produkter.

#WeArePressalit
Hos Pressalit vil du opleve, at vi går op i individuel udvikling, og at vi er en mangfoldig arbejdsstyrke, der arbejder sammen om at udvikle virksomheden. Mangfoldighed er et nøgleord for Pressalit, og vi arbejder aktivt på at favne en bred vifte af mennesker i vores virksomhed. Vores fire værdier er vigtige hjørnesten for virksomhedens udvikling. Vores værdi "Vi lytter" viser, hvor vigtig mangfoldighed er for os, for hos Pressalit respekterer vi andre mennesker og deres meninger. Vi nyder anerkendelse af vores indsats og tror på, at vi finder styrke i vores forskelligheder.

GF Forsikring

GF Forsikring er medlemsejet og på kontoret i Skanderborg (Bloms tagparkering) sidder rådgivere med stor kendskab til lokalområdet.
Medlemmer har indflydelse på vores virksomhed. Og vores formål er at give medlemmerne værdi for pengene.
Gf Skanderborg er en del af GF Horsens, Silkeborg og Skanderborg.

Vi har i øjeblikket 2 elever ansat, og vi er altid på udkig efter nye kræfter til virksomheden.

10-4 Byggecenter

 10-4 er det moderne fællesnavn for en traditionel tømmerhandel, som startede i 1947, da Henry Kjeldsen åbnede sin første forretning i Ringkøbing. 


I dag har virksomheden skiftet handelsnavn fra stifterens navn til 10-4 med fysiske anlæg i Ringkøbing, Ulfborg, Varde, Viborg, Videbæk og Aarhus.


I 2011 startede 10-4 med onlinehandel, og er i dag Danmarks førende online Byggemarked. 

Virksomheden beskæftiger i dag 250 medarbejdere, og omsætter for knap 1 mia. kr. årligt

Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse er et mellemstort pengeinstitut med hovedkontor i Middelfart og derudover 13 filialer på Fyn og i Jylland. Vores største faggruppe er rådgiverne, såvel privat som erhverv, der hver dag arbejder med at skabe gode kundeoplevelser.

Rådgiverne er uddannet enten som elever eller trainees, og får igennem deres uddannelsesforløb opbygget en stærk faglighed, ligesom de oparbejder gode relationelle kompetencer. Rådgiverne arbejder med rådgivning omkring hele kundens og/eller virksomhedens økonomi og sparrer med kunderne om bl.a. pension, investering, kreditter mv.

En karriere i Middelfart Sparekasse kan starte på mange måder. Det vigtigste for os er de personlige kompetencer. Du skal være glad for og god til at snakke med kunder, og du skal være stærk til at danne relationer. Alt det faglige skal vi nok få lært dig.

Enkotec A/S

ENKOTEC er en global og 100% danskejet virksomhed med hovedkvarter Skanderborg, som udvikler og fremstiller high-tech udstyr og teknologi til fremstilling af præcisionssøm.

Virksomhedens succes begyndte med opfindelsen af det banebrydende rotationsformningsprincip i 1981, der tillod trådfremføring, trådskæring og formning af sømhoveder i én samlet proces. Dette var starten på en rejse som har gennem de sidste 40 år gjort at ENKOTEC er nr. 1 i verden indenfor feltet og vi stræber efter at bibeholde denne position ved konstant at anvende den nyeste teknologi til at udvikle samt servicere vores kunder. Vi brænder for teknik og innovation, og derfor er vi altid åbne over for nye talenter i vores team.

ENKOTEC er ejet af Bikubenfonden som bruger overskuddet fra ENKOTEC til velgørende formål, såsom initiativet ”En Vej Til Alle”, som går på at hjælpe ”unge på kanten”.

SOSU Østjylland

SOSU Østjylland er en erhvervsskole, der uddanner fremtidens velfærdsmedarbejdere inden for social- og sundhedssektoren og det pædagogiske område.  

Vi har tre uddannelser: SOSU hjælperuddannelsen, SOSU assistentuddannelsen og den pædagogiske assistentuddannelse  

Vores uddannelser veksler mellem skole og praktik. Som elev på den pædagogiske assistentuddannelse er du i oplæring i vuggestuer, børnehaver og SFO’er, og i undervisningen får du teoretisk undervisning i bevægelse og idræt, pædagogik, psykologi, kommunikation og natur- og udeliv. 

Som SOSU elev er du i oplæring på blandt andet plejecentre, i psykiatrien og på sygehuse. På SOSU-uddannelserne beskæftiger du dig med grundlæggende sygepleje, pleje- og omsorgsopgaver samt fysisk og psykisk sygdom, genoptræning og medicinhåndtering. Du kan også tage Social- og Sundhedsassistent uddannelsen som DIGI TECH elev, hvor du arbejder med at implementere velfærdsteknologi og digitale løsninger i sundhedsvæsenet Du får elevløn gennem hele uddannelsen på hovedforløbet.

HOMAG

HOMAG-koncernen er verdens førende leverandør af integrerede løsninger til produktion inden for træbearbejdning og handel. Som global aktør råder HOMAG over internationale produktionsværker samt salgs- og serviceselskaber. Med ca. 7000 medarbejdere i over 100 lande har HOMAG en global markedsandel på 30 procent. HOMAG-koncernen tilbyder sine kunder digitaliserede produktionsløsninger fra salgsstedet gennem hele produktionsprocessen og en omfattende softwarepakke. Med de højteknologiske maskiner og anlæg fra HOMAG Group kan kunderne producere bolig- og kontormøbler, køkkener, parket- og laminatgulve, vinduer, døre, trapper eller komplette træhuse. HOMAG Danmark er et salgs-og service-selskab, der beskæftiger 37 medarbejdere og ligger i Galten.

Vores køkken - Skanderborg Kommune

Vi er Skanderborg kommunes storkøkken, som dagligt leverer lækker mad til de ældre i plejecentre og i eget hjem samt borgere med handicap. Derudover tilbereder vi spændende mad i forbindelse med møder, kurser, små og store arrangementer. Alt i alt producerer vi dagligt ca. 1000 måltider.

Vi har ansat ernæringsassistenter og kokke, der med hver deres faglighed producerer traditionelle og nye danske retter, hvor mest muligt tilberedes fra bunden af gode og friske råvarer. Vi har fokus på økologi og bæredygtighed, og er derfor med til at skåne grundvandet for store mængder pesticider.

Vores diætist næringsberegner opskrifter, vejleder kollegaer og borgere, så vi sikrer den rette mad til de rette borgere.

Har du lyst til at tilberede sund og lækker mad i store gryder, kan vi tilbyde dig en stilling som ernæringsassistentelev i vores to nye og moderne køkkener med alt i nyt teknologisk udstyr.

Vi glæder os til at vise dig nogle af de spændende kostformer vi producerer, og til at fortælle dig om de jobmæssige muligheder, som vi kan tilbyde dig.

Stilling Køl & El

Virksomheden består af en sammenslutning af to håndværksspecialer. Vi servicerer både private-, industri- og offentlige kunder med små og store opgaver inden for køl og el.

Vores mål er at levere kvalitetshåndværk og skræddersyede løsninger til fornuftige priser.
Vi sætter en stor ære i at uddanne dygtige håndværkere hvert år.

Lige nu har vi 10 lærlinge, der arbejder ud fra frihed under ansvar princippet. Vores første lærling startede i 1985, han er stadig ansat i virksomheden som serviceleder.

Hos os værdsætter vi den gode og langvarige relation til kunden, så vi bestræber os altid på at give den bedste service.

Rema 1000

Teksten om Rema 1000 er på vej...

Neurospace

Neurospace er en scale-up virksomhed indenfor data og maskinlæring med kontor i Hørning.
Vi specialiserer os i at hjælpe store danske industrivirksomheder med at forbedre sig ved at bruge allerede eksisterende data til at skabe forudsigelser, process optimeringer og prædiktiv vedligehold.

Dataen hjælper med at være proaktive fremfor reaktive ved at benytte forudsigelser baseret på maskinlæring for at forbedre beslutningstagen og øge indsigten i produktionen.

Maskinlæring er den mest transformative teknologi i vores livstid og har potentiale til at forbedre og genopfinde industrier. 

Hos os kan du komme til at arbejde med programming, data og maskinlæring.

Lyder det som noget for dig? Så kom og stil os en masse spørgsmål.

TELE IT

TELE IT er en mindre IT-virksomhed med hovedkontor i Skanderborg, hvor vi arbejder målrettet med professionelle IT-sikkerhedsløsninger, datanetværk og Wi-Fi løsninger samt teleløsninger, for mindre og mellemstore virksomheder.
Som elev hos os vil du oplever en uformel hverdag med positive og engageret kollegaer, spændende og udfordrende opgaver, hvor vi vil betragte dig som en ligeværdig kollega, blot med begrænset viden. Vores fokus er at løse kundernes udfordringer, samtidigt med at vi skaber værdi for dem, gennem sikre, driftsstabile og brugervenlige løsninger.

Så er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi hos TELE IT kan give dig en værdifuld IT uddannelse, vil vi rigtig gerne mødes.


Tag kontakt til Anja på kontor@erhvervskanderborg.dk

DECOPLANT

Vi skaber kreative, grønne plantemiljøer med fokus på indeklima, bæredygtighed og kvalitet.

Vores medarbejdere har ikke bare har grønne fingre, men også grønne, kreative hjerner, der tænker i inspirerende planteløsninger til arbejdspladser. Løsninger som kan have en positiv effekt på de ansattes trivsel, produktivitet og sygefravær.

Vi laver alt fra frodige plantevægge til design af firmalogoer i mos. Og vi står altid klar med gode råd og forslag til grøn indretning.

Det er vigtigt, at vores kundes planter er sunde og i god vækst, så de altid fremstår friske og grønne, og dermed klar til at omdanne CO2. Derfor tilbyder vi planteservice, hvor vores gartnere tager turen rundt med vandkanden i landets virksomheder, og sørger for at holde kvaliteten oppe på planterne.

Rival A/S

Fremtidens maskinfabrik

”Det er fedt at være ung og arbejde på RIVAL,” sådan siger Alberte, Helene og Frederik, som er i alderen fra 20 år til 27 år. De stortrives med at være en del af Team RIVAL, hvor både hænder og hoved er i spil.

Rasmus har tidligere være industritekniker hos RIVAL, og er netop kommet tilbage efter at have uddannet sig til produktionsteknolog. Han er derfor flyttet fra produktionen og ind på kontoret og arbejder nu som projektleder.

RIVAL har eksisteret i mere end 50 år, har godt 50 medarbejdere og omsætter for 100 mio. kr. Virksomheden maskinbearbejder kritiske og kostbare emner til noget helt vildt vigtigt – typisk i små og mellemstore serier. 

BC Catering


BC Catering er én af Danmarks største og førende foodservice-grossister. Det betyder, at vi leverer fødevarer, drikkevarer og non-food artikler til professionelle køkkener i hele landet – hver dag!

En af vores 5 afdelinger ligger i Stilling. Vi kender ikke kun vores kunder - vi kender også de regionale områders udfordringer, vaner og styrker.

Med ca. 70.000 varer, har vi Danmarks største grundsortiment indenfor fødevarer. Derfor kan vi levere et højt serviceniveau, som kan bidrage positivt til, at vores kunder kan vækste og få succes.

System TM

System TM er en international vækstvirksomhed med hovedvægt på eksport. System TM markedsfører, udvikler og producerer kundetilpassede anlæg af høj kvalitet til træindustrien, hvis slutprodukter understøtter den grønne tendens med at bygge huse i træ. System TM har en familiepræget kultur, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø og gode muligheder for, at den enkelte medarbejder kan udvikle sine kompetencer og have et spændende arbejdsliv. System TM er sammen med Kallesoe Machinery A/S og HOMAG Danmark A/S en del af HOMAG Group, der har 7.000 medarbejdere fordelt på mere end 100 lande. System TM ligger i Odder og har 175 medarbejdere.

Studievalg Danmark

Du bliver sikkert bombarderet med valg, du skal træffe. Og uddannelse er ét af dem.

Det kan føles som om, der findes et uendeligt antal uddannelser - så hvordan vælger du?

I Studievalg Danmark står vores vejledere klar til at hjælpe dig. Langt størstedelen af vejlederne er uddannede studie- og karrierevejledere. De har et stort kendskab til videregående uddannelser, erhvervsuddannelser, efter- og videreuddannelse, økonomi under uddannelse og de karrieremuligheder, der er efter uddannelserne.

Vi er en national vejledningsinstitution med 7 regionale vejledningscentre og et lille sekretariat. Vi er forankret i Uddannelses- og Forskningsministeriet og blev oprettet 1. august 2018. Vi er ca. 90 ansatte.